Amanet Aur si Argint

Personalul Royal Amanet Bucuresti, foarte bine pregatit, va evalua aurul pentru a determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), prin efectuarea un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia.

 

Se cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

 

Dupa ce am evaluat obiectele din aur pe care doriti sa le vindeti sau sa le amanetati, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

 

Royal Amanet va ofera ocazia de a vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, dar si posibilitatea de a imprumuta bani de la noi prin amanetarea aurului.

Tranzactiile la Royal-Amanet sunt extrem de rapide!

Royal Amanet vine in ajutorul clientilor si astfel acceptam sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.

 

Procedura noastra de cumparare sau amanet ofera clientilor nostri confortul de care au nevoie persoanele care apeleaza la noi. Intrati cu obiectele din Aur la noi si iesiti cu problemele financiare rezolvate. Totul este acum la indemana ta!